Äntligen helg . . .

Åh sikken skön dag idag! Var fjärde vecka så börjar vi klockan 9 på torsdagar och jobbar till 18 (tidigare har det varit från 11-20 men dom ändrade det) och dessa dagar är allt annat än uppskattade. Men det har varit ganska lit att göra hela veckan, måndag och tisdag gick jag hem två timmar tidigare, igår jobbade jag full dag men vissa for hem redan på förmiddagen och de flesta vid lunch. Idag skulle jag då jobbat till 18 men frågade vid 15 tiden om man fick fara hem, mest på skämt eftersom man aldrig egentligen får det, men det gick bra =) Då sa jag direkt att ja men då far jag hem :P Är nämligen ledig imorgon och lördag, jobbar inte förräns söndag. Sååå skönt, min första tvådagarshelg på tre veckor!

Ikväll  blir det nog bara att slappa framför datorn. Imorrn kanske det blir lite öl med några arbetskamrater. Ska även till naprapaten för behandling, knäcka lite i min rygg. Alltid skönt :)

Ser ut att ordna upp sig lite angående min flytt också. Kommer antagligen få låna en kärra av en utan kostnad. Sen verkar det som Paps har fixat bil som han kan dra kärran med, då slipper jag det! Känns faktiskt bra, hoppas bara att det går igenom. Isåfall blir flytten den 26 april, på pappsens födelsedag haha. Får väl stanna till och bju han på Max-mål eller nå :P

Björn på jobbet är den som inspirerar mycket till ny musik som jag börjar lyssna på. Lushes and Tramps (lokalt umeband som bara gjort sex låtar på skiva dock, men riktigt skön musik), Tom Petty, Johnny Cash, diverse countryartister och andra artister som man hört talas om men aldrig brytt sig om att lyssna nåt större på. Oftast är det han som sköter musiken inne på fruktavdelningen med sin iPod. På söndagarna händer det att vi har musiktema också, riktigt kul :) Många timmar med t ex bara country, bara Elvis, Johnny Cash, hårdrock osv.

Det senaste jag upptäckte var i söndags när han lirade Traveling Wilburys. Alltid trott det varit några gamla gubbar om spelar kass musik. Visst, gamla gubbar är det men jävligt bra musik :)

För er som inte visste så bildades bandet av en slump, och medlemmarna är inga mindre än George Harrisson (The Beatles), Jeff Lynne (Electric Light Orchestra - ELO), Bob Dylan, Tom Petty och Roy Orbison. Så det är inga dåliga musiker precis :)

Notera den tomma gungstolen med gitarren. Roy Orbison avled strax efter att albumet släppts innan de hann göra musikvideon.


Helgen är avklarad

Helgen har gått fort förbi och jag har inte gjort mycket egentligen. Fredagen blev det några kalla öl framför datorn med Börne, riktigt trevligt och man blev allt lite lullig, kan bero på att man var uppe tidigt och jobbade.

På lördagen hade jag bokat tvättid klockan 13 till 16. Gjorde i ordning i fina högar, färgat där, vitt här, underkläder där, arbetskläderna där. Sedan samlar jag ihop allt, tar på mig skorna och ska gå ut och rycker tag i påsen med tvättmedel och sköljmedel och känner då att den väger noll och ingenting. Så jävla arg jag blev! Då var det bara att avboka tvättiden, boka om en ny till klockan 16-19, sen fick jag fara på affären och köpa mer tvättmedel, så då fick jag den tvätthögen ur världen iaf. På kvällen var det bara lugnt.

Idag har jag jobbat, var riktigt lite att göra idag, mycket skönt var det. Vi var klara vid 12, men slutar egentligen 15. Så jag och Jörgen spelade bordtennis i två timmar och hade 240kr /timman för det :) Naaaajs! Sen for man hem, duschade, och hem till Jörgen för att se fotboll, Manchester United mot Liverpool. Hur det gick behöver vi inte prata om.......

Nu sitter jag bara här, deppar en del. Mycket skit inombords som ska tas itu med. Hat, ilska, vemod, sorg, saknad, längtan, förväntan, förhoppningar och gud vet vad. Men mest är jag nog ledsen.

Min absoluta favorit med Elvis - Always on my mind.

Maybe I didnt hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
Im so happy that youre mine
If I make you feel second best
Girl, Im sorry I was blind


old habits die hard

Hej gott folk!

Har inte varit någon speedkula på att uppdatera de senaste dagarna. Jag har varit på väg säkert 2-3 gånger men det har liksom aldrig blivit av.

Idag är det långfredag, i cirka 25 minuter till. Har faktiskt varit en riktigt lång fredag måste jag säga. Har jobbat mellan 07-16. Skulle vara ganska lit att göra trodde dom, men vips så på förmiddagen så kom det in massa beställningar som gjorde att vi var tvungna att jobba hela dagen ändå. Inte så kul men desto bättre för plånboken.

Sen direkt efter att jag kom hem ringde jag upp Börne på Skype, sen har vi spelat Call of Duty 4 med varandra hela kvällen och druckit pilsner och haft, för att vara riktigt ärligt, jävligt roligt. Vi snackade i 6 timmar och 8 minuter innan han skulle ge sig av till grannen. Så nu sitter man här lite lullig efter 6-7 starköl och ha krigat i Bagdad som vi brukar skämta med varandra :P

Ska tala om för alla nu att jag tänker flytta ifrån Umeå, hem tillbaka till Färgelanda. Färgelanda ligger 3 mil norr om Uddevalla som i sin tur ligger ca 6-7 mil norr om Göteborg. Det ska bli jättekul att komma hem, få umgås med barndomsvänner, brorsan, syskonbarn. Men samtidigt är jag jätteledsen över att behöva lämna dom underbara människor jag lärt känna på mitt jobb. Det finns ingen som kommer kunna ersätta Jörgen t ex. Han är helt underbar, så omtänksam och snäll. Sen har vi Ante som är så himla skön person, han kommer jag att sakna riktigt mycket. Sen finns det massa människor jag kommer att sakna förutom dom två, men det är just dom som jag tagit till mig. Jaja, nog om blödigheter nu :D

Jag vill mysa! Har skickat ett sms till min mysbejb men har inte fått svar :/

Imorgon är jag ledig och det ska bli så jävla skönt.. Ska dock städa upp här hemma i svinstian, sen har jag tvättid mellan 13-16, oh so lovely! Men på söndag är det jobb igen, ända fram till torsdag!

Arrividerci!

mys-pys!

Idag har varit en bra dag! Var iofs dödstrött när jag vaknade imorse och kunde knappt se något när jag skulle läsa ett speciellt mejl på datorn imorse, mina ögon var nog inte vana vid att gå från kolsvart till starkt ljus på mindre än en minut :) Men dagen har varit ganska lugn, framför allt har den gått väldigt fort.

Imorgon är jag egentligen ledig enligt mitt schema. Jag jobbar som bekant varje söndag, men är istället ledig varannan måndag och varannan fredag. Så imorgon ska jag vara ledig, men eftersom det är mycket att göra nästa vecka (Påsken, som är årets värsta helg i mathandeln..) så ska jag fara dit och jobba för att vi ska ligga bra till för veckan som kommer. Är även ledig på måndag enligt mitt schema, men ska dit då också och jobba. Som tur är har man ju 70% ersättning varje timma, vilket är nice :) Men min ledighet blir lidande...

Imorgon är det då bowling. Det kom upp en lista förut på jobbet där dom hade delat in oss i olika lag. Tyvärr hamnade man väl inte i ett jätteroligt lag, men det kunde utan tvekan varit sämre. Det varar ändå bara någon timma, sen ska vi därifrån.

Har skapligt ont i mina fingrar tack vare gitarren. Försöker sitta och lära mig lite olika ackord och någon sång, är just nu inne på Don't Cry introt med Guns N Roses :) Har ingen känsel uti mina fingertoppar :S

Jag vill verkligen ha vår och sommar nu. Jag är sååååå trött och less på slasket som är ute. Måste tvätta bilen t ex, men det är inte lönt eftersom den håller sig ren i max fem minuter. Sen vill jag slippa att klä på mig mössa, halsduk, kängor och jacka varje gång jag ska ut. Jag vill knalla runt i shorts jag :P

Hoppas allt är bra med dig vännen ;)

Viola vilar på balkongen i sommarvärmen (:
image6



Lay your love on me



Det är den enda låten ifrån melodifestivalen som jag tycker är något att ha. Jag orkar inte höra Linda Bengtzing och hennes tjatande i låtarna om killar, hon är way too flamsig. Jag vill heller inte höra Christer Sjögren vars bäst före datum expirerade någon gång på 80-talet. Inte för att jag är så förtjust i BWO heller, men melodin kan gå hem ute i Europa!

Idag slutade jag hela 2½ timma tidigare för att jag är så sjukt less på att jobba just nu. Mår heller inge bra, fortfarande konstant magont sen ca 24 timmar tillbaka. Något är fel, men jag vet inte vad.

På fredag blir det bowling med Ica-lagret. Ca 50 personer anmälda! Ska bli riktigt kul. Micke "Kalix" gör sin sista dag imorgon, han flyttar till Sthlm för att börja jobba som IT-tekniker, så det blir lite av en avskedsfest för honom. Efter bowlingen ska vi hem till en som heter Patrik, där blir det dricka som en tok, sen ut och göra stan osäker :)

"Det handlar inte om att hitta någon man vill hoppa i säng med, det handlar om att hitta någon man vill vakna upp intill. . . "


Liverpool vidare i CL

Precis hemkommen ifrån Jörgen efter att ha sett när Torres sköt ut Inter ur champions league, ooh så underbart! Nu väntar lottning på fredag, ska bli mycket spännande att se vilka som skall mötas i kvartsfinalen! Jag gillar inte Zlatan, men han var faktiskt ganska okej idag, iaf i första halvlek.

Mitt magont har bara blivit värre. Har haft konstant ont i magen nu i ca 6 timmar :( Vet inte vad jag har gjort för fel och samarin som brukar hjälpa har ingen inverkan alls...

Well well well. . .


upp och ner . . .

Dagen på jobbet har varit helt okej, men slö. Jag blir slöare för varje dag som går :/ Allt beror på att man tar alldeles för långa raster och pratar för mycket, men istället känns dagen kortare :)

Slutade 1½ timma tidigare, tog vägen förbi Ica Kvantum för att hämta ut mina hörlurar som hade kommit. Så nu sitter jag med dessa och lyssnar på musik. Dom verkar helt okej, spänner lite över huvudet men det kan bero på att dom är ny med.

Mitt humör är ganska mycket upp och ner. Jag vet ingenting om min framtid, hur allt kommer att se ut om tre månader. Hur kommer jag må? Vad kommer jag att känna? Dagen började himla bra, nu är det dock långt ifrån så bra. Varför känner jag såhär för? :S

Ska fara ner till Jörgen om en stund för att se fotboll. Vi ska bevittna när Liverpool slår ut Inter och Zlatan ur Champions League :D Hoppas hoppas verkligen det går vägen!

Jag sitter här med världens magont. Har haft i ca två timmar nu. Beror nog på att jag inte ätit så mycket idag. Lunchen på jobbet var dessutom riktigt riktigt äcklig, den fick mig att påminnas om skollunchen i skolan. Det kom sedan fram att kocken som brukar laga maten är bortrest, och därför tar dom in mat från något storkök till en skola eller liknande. Det märktes faktiskt.

deppmusik . . .

Tim Mcgraw - Please remember me

Nystart (:



I grund och botten så är jag nog ingen riktig äkta bloggare. Men ibland kan det vara jättekul att skriva av sig, om saker som händer och saker som ska hända.

Bytte även design på bloggen då min gamla såg himla trist och grå ut. Så det får bli denna tills vidare :)

Idag har jag jobbat *duktigt*.. Men jag slutade faktiskt två timmar tidigare för jag var så himla less. Så jag for förbi Jörgen (förmodligen min bästa vän här uppe i Umeå) och snackade lite med han och hans fru och barn. Sen gick vi ut på promenad. Vädret var dock under all kritik, småregnade och slask och vattenpölar vart man än gick, så det var inge kul :( Men vi gick iaf till en bilverkstad för att boka tid för min bil som ska bytas hjullager på. Jörgen bokade även han för sin, som har problem med handbromsen. Så på fredag ska vi dit båda två ^^
Sen for jag hem och har inte gjort något vettigt sen dess :) Har sålt iväg mitt Nintendo Wii iofs, det kom två killar för en stund sen och hämtade upp det, så då blev man av med det!

Imorgon får jag nog mina nya hörlurar! Är less på dom jag har, så jag köpte nya, billiga men dom verkade prisvärda! 318kr inkl frakt!



RSS 2.0