Orka?

är så trött på att vara grinig. blir bara skit av allt i slutändan. undrar vad som är rätt och fel. imorgon åker jag till lund, då har jag tid att fundera. men kommer jag fram till något? troligtvis inte. jag hade ju lovat mig själv, fan också.

helgen var en riktig berg- och dalbana. upp och ner, bra och dåligt. en hel arbetsvecka till nästa helg. hoppas på något bättre.

jag har skaffat bilddagbok, wiihuu!


strange day

fick idag reda på att en gammal arbetskamrat från umeå blivit dömt till 2½ års fängelse för våldtäkt. känns så jävla konstigt. ena delen vill typ försvara honom, eftersom dom inte har klara bevis, utan att dom istället tror på tjejen och hennes berättelse. men antagligen stämmer det, och för det blir man så jävla förbannad och äcklad. så sjukt. alla har vetat om att han varit anklagad, eftersom polisen tidigare har hämtat honom från jobbet, men han har hela tiden nekat. då har man ju trott honom. där har man suttit och festat med han flera gånger, haft jäkligt kul på jobbet osv. =/

http://www.folkbladet.nu/?p=109718

i övrigt har jag inte gjort så mycket idag. träffat ida, ätit pizza och umgåtts. sen har jag spelat poker hos farsan, gick väl sådär. hade tankarna på annat håll kan man väl säga.. :/

pusspuss

makes it all who you are...

Här kommer en liten update ;P

Har väl hänt en del saker sen sist jag bloggade. Jag jobbar mest hela tiden känns det som. På helgerna försöker man umgås med vänner för att inte behöva sitta hemma och tråka. Har nog festat varje helg sedan jag kom hem. Förra helgen blev det tillochmed en tre-dagars :D

Torsdag kom Daniel hit, vi tog ett par öl och tjötade lite. Han hjälpte mig att dra lite kablar. Det var rätt lugnt om man jämför med fredagen och lördagens alkoholintag. På fredag gick jag bort till Daniel, han hade grillat, så vi åt och drack gott, gick sedan ner till några andra polare där vi hade riktigt kul! Killen vi var hos hade precis varit i Tyskland så det fanns lite allt möjligt att välja på vad gällde alkoholen :) Full som fan blev man och dåligt mådde man dagen efter.
På lördagen så kom Daniel och Niklas hit, vi grillade och drack öl. Sen kom Markus med sällskap upp och hälsade på, mycket kul :) Sen gick vi till Marias (Markus flickvän) föräldrar och fortsatte festa. Väldigt trevliga människor, så helgen var riktigt kul!

Helgen före det så var jag i stan med Tobbe, förfest här och fick sedan skjuts ner av syrran till stan. Satt ute vid hamnen i typ 1½ timme och snackade, sen in på Harrys och träffade lite folk. Efter Harrys träffade jag "lilla Ida" vilket var väldans trevligt ;)

Träffade även Lina förra veckan. Vi tog en promenad som förr i tiden, pratade litegranna om livet i allmänhet. Kul att ses, men det kändes 'kusligt' på något sätt..

Angående jobbet så jobbar jag för Tobbe, hjälper till lite med att snickera och så, försöker lära sig litegrann :) Riktigt kul, dagarna går grymt fort när man har kul har jag märkt. Har varit en del i Lidköping, även Halmstad, Göteborg, Trollhättan och på slutet i Uddevalla och byggt en altan. Ska dit imorgon igen. Tobbe har dock semester så jag jobbar med en som heter Jan, riktigt kul och duktig 'gubbe' =) Om två veckor blir det eventuellt att åka till Norrköping och jobba i några veckor, ska bli sköj!

Lyssnade på The story so far med Flogging Molly förut. Blev enna depp för den påminner mig om Ante från Umeå. En av mina bästa vänner där som jag saknar en del :/ Känns som att flytten, eller uppbrottet eller vad man nu ska skylla på kom vid fel tillfälle. I love you all guys! Kommer nog snart och hälsar på!

Nä, ska inte skriva slut på all text. Bättre att skriva fler gånger istället kanske ;P


Flogging Molly - The story so far


RSS 2.0