kalmar!

ja, så då satt man nu i kalmar och bloggade då.

vi kom fram igår vid halv tre-tiden. janne bjöd på käk och det blev en otroligt god pizza på ITALIA i kalmar, en av dom godare jag ätit! idag bjöd tobbe på käk (fast jag får nog bju igen på de där) och då blev det dagens rätt på pizzeria Juventus. Stekt kycklingfile med potatisgratäng och den var inte dum alls, riktigt gott!

jobbet i sig har väl flytit på som det ska antar jag. vi åker nog hem på onsdag eftermiddag om allt går som det  ska. i helgen vet jag inte riktigt vad det blir. jag har funderingar på att bege mig upp till umeå, men man är ju snål. nu kanske det blir resa till liverpool och england i vinter också så, kostar ju nästan lika mycke ^^

är fortfarande sjuk, gått över en vecka nu men blir inte mycket bättre. halsen gör sjukt ont :/

jag saknar en viss person. :/

inge bra

det känns inte alls bra just nu. allt blev mer eller mindre meningslöst efter igår. det känns jävligt tungt.

om 4 minuter åker jag till kalmar och jobbar. kanske kan lägga tankarna på annat håll, men jag vet hur det blir när jag kommer hem dock.

batman-filmen var hur som helst grym!

alone in lund!

sitter på hotellrummet i lund och äter en italiensk olivciabatta med kycklingröra. den är verkligen inte dum. mat måste man ju ha!

nå, sista veckan nu i lund (i guess, så lät det förra veckan också ^^). men imorgon är jag klar med allt jag ska göra. ska sätta typ 15 duschstångar till duschen och 15 duschfästen till duschhandtaget i badkaret, och sen slangar till dom då givetvis. sen ska det målas lite och täcka över några gamla hål! och maaaassa städning =/ men det blir nog bra!

igår jobbade jag över till 21, och idag 20. allt för att jag ska komma hem tidigare :)

till helgen blir det supping! jag har beställt rock band till xboxen, så det ska liras. sen har premier league premiär på lördag så då blir det fotboll! äntligen alltså! :D sunderland-liverpool 17.45 tror jag det va!




fuck off!

jag är trött. trött på det mesta. varför är ingenting enkelt, någonsin? är det meningen att det ska vara såhär? :D

hit och dit, fram och tillbaka. gud vet vad som är rätt eller fel, bra eller dåligt. nu sover vi! imorgon är det annorlunda.

FUCK OFF!

hum hum..

sista veckan i lund är kommen. nu börjar man se lite helhet på rummena. tobbe och malin har städat ur rummena så det enda som fattas är typ sängar och möbler. ser verkligen fräscht ut måste jag säga! kommer säkert en bild när jag orkar ^^

i helgen så ölade man i vanlig ordning. torsdag blev det grill och öl hos daniel. på fredagen blev det grill och öl hos mig. på lördagen var det grill och öl/vin/grogg/snaps/cider och gud vet vad hemma hos mor & far. det var en middag för att alla syskonen var samlade. jag har kommit hem och mikaela är hemma ifrån norge. det var riktigt riktigt skoj må jag säga!
daniel kom förbi efter maten och han tyckte nog att det var lika skoj han :D det måste han ha gjort eftersom han stannade och festade till fem på morgonen, trots att jag gick hem vid tre, för att möta upp någon söt person (:

helgen som kommer verkar änna fullbokad den också. vet inte när jag kommer hem dock, beror på hur det går här i lund. jag och Oli pratade på att åka över till tyskland och handla lite öl och så, när vi ändå är så nära. får se hur det blir med det, de hade varit riktigt skoj faktiskt, har aldrig varit där.

på fredag ska jag lägga in nytt golv i sovrummet, och om allt går som det ska och jag hinner så ska jag montera min nya sängram och byrå! kommer bli skitsnyggt tror jag! sen måste det ju bli öla på kvällen! på lördagen blir det förhoppningsvis liseberg! om vädergudarna är med oss. på söndag blir det nog bara slappa.

nu blir det nog snart sängen här! är skaaaapligt trött alltså..

RSS 2.0