Freeeeedag!


Skönt med fredag!
Vaknade relativt tidigt imorse, hade inget för mig så jag for till jobbet och var där 15-20 minuter tidigare än vanligt. Kände mig allmänt pigg, solen sken under morgonen. På parkeringen körde "sopbilen" runt, den som sopar upp allt grus efter vintern. Vårkänslorna infann sig verkligen! Vill ha vår och sommar nu! Är less på kyla, slask och allt det där! Nä, 20 grader varmt nu tack!

Väl hemma så vart man som nedstämnd igen. Har inte lust med någonting. Vill bara sitta hemma och tråka ut mig själv, men hur kul är det? Ulvenfalk tyckte jag skulle haka på han och hans polare och festa men jag är inte så sugen på krogen egentligen. Sen skrev Hertzberg att jag fick fara till han och hans polare och lira lite tv-spel och ta ett par bärsa ikväll. Vet inte hur jag ska göra. Känns halvt obekvämt att fara hem till någon man aldrig träffat, och sen bara vara 3st. Man kan som inte smälta in riktigt då... Well well, får väl se hur man ska göra. Känns ju lite halvtaskigt mot Ulvenfalk att jag tackade nej till att festa där, men far sedan till Hertzberg och dricker där.

Angående imorgon har jag en rejäl beslutsångest. Mitt ex mams fyller år, och då ska exet dit. Dit kommer även hennes mormor och morfar, några personer som verkligen tycker om mig jättemycket. Dom har sagt och påpekat att dom vill träffa mig en sista gång innan jag flyttar. Men för mig känns det bara jobbigt, för jag vet hur jobbiga dom är. Dom vill bara väl, men när dom ska hålla på och klappa en på huvudet och stryka en efter kinden och säga "vad fin du är, vad snäll du är" när man inte gör något, hah. Far jag dit, så lär det ju bli ännu värre. Orkar inte se på när folk ska gråta och vara nedstämda osv pga mig. Men de har ju vart såpass snälla mot mig så det minsta jag kan göra är väl att säga hejdå...

Well well, nu blir det nog pizza och öl. Frågan är om det blir hemma eller ej.

Tjing!


Inaktiv. . .

Jag är verkligen inte bra på att blogga känner jag! Det händer kanske inte mycket i mitt liv, men iaf tillräckligt så att man kan få skriva minst ett inlägg om dagen.

Igår var iaf en helvetisk dag. Jobbigt på jobbet som vanligt. Kom ut till parkeringen efter jobbet och får se att jag har punktering på ett däck. Fram med reservhjul, domkraft och allt det där och bytte. Kommer hem, parkerar, går in och tar det lugnt en stund. Går sedan ut igen för att slänga på sommardäck på bilen, lika bra tänkte jag eftersom jag har punktering på vinterdäcket och inte orkar fixa det just nu.

Så jag parkerar utanför lägenheten, för att slippa bära massa däck fram och tillbaka. Jag byter däck, blir alldeles svett, blöt, smutsig och ja... Så jag låter bilen stå kvar, går in och duschar. Gör mig i ordning för att åka till Jörgen och se fotboll. Kommer ut 30 min senare och så hade man fått en P-bot på 500kr. Jippiiiiee!!

Men jag överklagade idag och skyllde att jag höll på att flytta, vilket jag faktiskt gör. Så jag skulle ta en kopia på mitt uppsägningsavtal på lägenheten och då hoppas jag det löser sig. Finns roligare man kan göra för dom peningane.

Packade upp mitt nya Xbox 360 idag, fick ju hem det redan i tisdags men har inte orkat eller haft tid till det. Det verkar iaf fungera bra. Provade lite Forza Motorsport 2. Kommer nog spela lite mer i helgen, hade ingen lust ikväll.

Fick ett sms nyligen (: Blir till att svara på det, sen göra sig i ordning för sängen!

Krams på er!

image9


RSS 2.0